Skip to content

News

15.11.2021

1 min read

Istuta puu Nomentian kanssa!

Nomentia ja G2 lahjoittavat yhteistyössä 10 dollaria One Tree Planted -järjestölle jokaista vastaanottamaamme arviointia vastaan. Arvioi Nomentian palvelu ja auta meitä saavuttamaan tavoitteemme ja eheyttämään planeettamme puu kerrallaan!

Mikä on One Tree Planted?

One Tree Planted on globaalia metsien hävittämistä vastaan taisteleva voittoa tavoittelematon järjestö. Järjestö istuttaa puun jokaista sille lahjoitettua dollaria kohti. One Tree Planted tekee yhteistyötä kymmenien maiden kanssa Pohjois-Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Afrikassa, Aasiassa, Euroopassa ja Tyynellä valtamerellä. Järjestö on enemmän kuin tuplannut istuttamiensa puiden määrän joka vuosi vuodesta 2014 lähtien.  Tavoitteenamme on lahjoittaa 500 dollaria One Tree Planted -järjestölle. Voit nyt helposti osallistua ja olla mukana eheyttämässä kaunista planeettamme parempaa tulevaisuutta varten!

Miten voit vaikuttaa? 

Arvioi Nomentian palvelu G2 -sivustolla. G2 on itsenäinen ohjelmistojen arvioimiseen tarkoitettu sivusto. Arvioimalla palvelumme, autat meitä kehittymään, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen kokemuksen sekä sinulle että muille asiakkaillemme tulevaisuudessa. Samalla osallistut kanssamme taisteluun metsien hävittämistä vastaan.

Miten arviointi tehdään?


  • Kirjaudu oman LinkedIn-tilisi avulla G2-sivustolle
  • Jätä rehellinen arviointisi, halutessasi täysin anonyymisti
  • G2 lahjoittaa 10 dollaria One Tree Planted -järjestölle saatuaan vahvistuksen arvioinnistasi

 

Arvioinnin tekeminen on helppoa eikä vie aikaa kuin viisi minuuttia. Voit tehdä arvioinnin täällä

 

Kiitos avustasi. Jäämme odottamaan palautettasi!