Älykästä ja huoletonta maksuliikennettä

Valitse Nomentian maksuliikenne ja pysyt aina tilanteen päällä. Avaat yhdestä ovesta monta pankkia. Saat kirkkaan tilannekuvan sekä ennusteet pilvipalvelusta, missä tahansa liikutkin. Ota vaivaton askel uuden sukupolven maksuliikenteen hoitoon.

Maksuliikenteen uusi normaali

 

Meille älykkyys tarkoittaa vaivattomuutta, turvallisuutta ja kehitystä. Sitä tarjoamme asiakkaillemme, jotka valitsevat Nomentia maksuliikenteen.

Saat vaivattomasti kirkkaan kuvan kassatilanteesta sekä ennusteen tulevasta. Havainnolliset raportit ovat luettavissa pilvipalvelustamme kaikkialta maailmassa. Palvelullamme saat kerralla tilannekuvan, vaikka käytössäsi olisi 200 eri pankin tilit. Varmistamme turvallisuuden markkinoiden parhailla ratkaisuilla, joita päivitämme koko ajan.

Uskomme kuitenkin, että voimme olla vieläkin parempia. Siksi kehitämme koko ajan uusia ominaisuuksia sekä yrityksille että julkiselle sektorille. Siksi tänään hankittu palvelu on huomenna vieläkin parempi. Jotta maksuliikenne olisi entistä älykkäämpää ja huolettomampaa.

Nomentia Cash Management lyhyesti

 

 1. Täysin uusittu helppo ja markkinoiden monipuolisin käyttöliittymä maksuliikenteen tarpeisiin
 2. Maksuliikenne ja kassaennuste täysin integroituna tuotteena
 3. Uusi viitteettömien maksujen täsmäytystyökalu parantaa automaatiota 
 4. Sisäänrakennettu tiliotteiden arkisto täyttää kirjanpitolain vaatimukset
 5. Kansainväliset pankkiyhteydet samassa palvelussa, ulkomainen tytäryritys voi käyttää samaa ratkaisua
 6. Joustavat prosessit sekä manuaali- että reskontramaksuille, toimii myös ulkomailla
 7. Valmis, laajasti käytetty konversiomoottori reskontra-aineistojen muokkaamiseen säästää yrityksen IT-kustannuksia
 8. Toimii vakaalla Microsoft Azure –alustalla
 9. Vuotuinen ISAE 3402 -auditointi, ISO 20022 -mukainen ISMS ja SWIFT CSP -yhteensopivuus
 10. Vahvat tietoturvaominaisuudet sekä palvelun säännöllinen haavoittuvuus- ja tunkeutumistestaus suojaavat maksuliikennettäsi
 11. Automaattiset päivitykset kerran kuukaudessa, joten palvelu ja pankkiyhteytesi ovat aina ajantasalla

Nomentia Cash Management – Pikasilmäys uuteen palveluun

Tutustu tästä tulevaan Nomentia Cash Management palveluun. Palvelussa yhdistyy vahva maksuliikenteen osaamisemme ja laajan asiakaskuntamme kokemus, kahden tuoteperheen parhaat ominaisuudet.

Payments

Maksuliikenne - Polku eteenpäin

Tässä webinaarissa käymme läpi edessä olevaa yhteistä matkaamme, vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin ja käymme läpi ratkaisujen suurimpia eroja.
VARAA DEMO
maksuliikenne-polku-eteenpain-2021-1-1-video-1

 

Pankkikonversiot Yhdellä ovenavauksella satoihin pankkeihin kaikkialla maailmassa. Järjestelmämme kommunikoi pankkien järjestelmien ja toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) sekä taloushallinnon muiden sovellusten kanssa.
Globaalit maksut

Standardisoi, harmonisoi ja keskitä maksuprosessit maailmanlaajuisesti. Määrittele keskitetysti maksuprosessit, pienennät väärinkäytösten riskejä ja parannat kassavirran läpinäkyvyyttä.

SWIFT pankkiyhteydet

Mahdollisuus liittyä pankkien SWIFT -järjestelmään jolloin voit tavoittaa tuhansia pankkeja maailmanlaajuisesti.

Vahva turvallisuus

Hallitse keskitetysti pääsyä yrityksen kaikille tileille. Määrittele käyttäjien oikeudet yhtiön tarpeiden ja tehtävien mukaan. Ominaisuuksia, jotka auttavat torjumaan mm. virheellisiä maksuja, tuplamaksuja sekä epäilyttäviä ja ei-toivottuja maksunsaajia.

Järjestelmäriippumaton

Joustava konversiotyökalu auttaa järjestelmää toimimaan yhdessä sekä vanhojen että uusien sovellusten kanssa. Uuden sovelluksen lisääminen kokonaisuuteen käy sujuvasti.

Manuaaliset maksut helposti

Helposti käytettävät pohjat manuaalisten maksujen rekisteröimiseen ja hallintaan. Mahdollisuus säätää käyttöoikeuksia ja hallita maksuprosesseja keskitetysti.

Asiakkaamme

Peikko kertoo

Katso Peikko Oy:n talousjohtajan Jukka Turvan haastattelu maksuliikenneasioihin liittyvistä haasteista. Rakennusteollisuudessa toimivan Peikko Oy toimii maailmanlaajuisesti. Yrityksen liikevaihto vuonna 2019 oli 231 miljoonaa euroa.

nomentia - peikko

 

Maksuliikenteen tulevaisuus

Asiakasseminaarissamme lokakuun 2020 lopulla kävimme läpi Banking-järjestelmän käyttöön tulevia muutoksia.

Katso videolta Nomentian asiakasseminaarin webcast-lähetys. Webcastin puhujia ovat:

Jukka Sallinen, Nomentian varatoimitusjohtaja

Brian Hopkins, Nomentian operatiivinen johtaja

Jaakko Kilpinen, Nomentian tuotejohtajaKATSOO WEBINAARI

 

Banking Tulevaisuus
Webinaari

Uudet tuoteversiot saatavillasi

Tutuista palveluista täysin uudet HTML5-versiot Syksyllä 2020 Banking-asiakkaat – sekä Analysten että OpusCapitan asiakkaat - saavat käyttöönsä uudet, helposti käytettävät HTML5-versiot tutuista pilvipalveluina käytettävistä palveluistaan.
Kehitetään yhdessä

Olemme jo kartoittaneet asiakkaiden toiveita tulevaisuuden kassanhallinnan palvelun kehittämiseksi. Analysoimme parhaillaan vastauksia ja kerromme uudistuksista sitä mukaa kun niitä tulee käyttöön. Nomentian yli 2300 asiakasta antavat erittäin hyvän pohjan kehittää palvelua moneen suuntaan. Kiitos kehitystoiveista!

Nomentia Cash Management –palvelu käyttöön

Uusi Nomentia Cash Management palvelu yhdistää maksuliikenteen ja kassanhallinnan sekä molempien tuotteiden parhaat puolet yhdeksi tuotteeksi. Jos olet jos SaaS-asiakas, siirtymisellä ei kuitenkaan ole kiire. 

Siirtyminen Nomentia Cash management –palvelun käyttäjäksi

Uusi Nomentia Cash Management palvelu tarjoaa monia täysin uusia piirteitä. Saat käyttöösi esimerkiksi aiempaa laajemman pankkiyhteysverkon ja täysin uusia toimintoja, kuten myyntisaatavien täsmäytys ja  integroitu kassanhallinta. Siirtyminen uuteen palveluun on mahdollista vaikka heti.  Laaditaan yhdessä teille sopiva suunnitelma mutkattoman siirtymisen toteuttamiseksi!

Valmet 250x250 transparent Helppo käyttöönotto

Pilvipalveluiden suosiminen on yhtiön strategian mukaista, ja keskitetyt pankkiyhteydet tukevat riskien hallinnan näkökulmaa. Sekä palvelukeskukset että IT-osastomme ovat olleet palveluun todella tyytyväisiä.

HelsinginKaupunginTeatteri Luotettavaa palvelua

Vaikka uusi pilviversio olikin erilainen kuin vanha versio, ei sen käyttöönotto vaatinut erityistä opettelua. Ohjelmisto on looginen ja se ohjaa käyttäjiä hyvin. Viesti kaikilta loppukäyttäjiltä on ollut yhdenmukainen: Tämä on selkeä ja käyttäjäystävällinen tuote.​

kone250x250 transparent Erinomainen vastaanotto työntekijöiltä

Työntekijät ovat olleet tyytyväisiä päästessään eroon vanhoista turvamenettelyistä paikallisten pankkien kanssa. Maksuliikenne - työkalu on otettu todella helposti vastaan.​

payments_bottom

Lisätietoja ja ota yhteyttä

OTA YHTEYTTÄ