Saferoad

Saferoad har använt Analystes CashForecast-modul sedan 2013 för att underlätta hanteringen av företagets kassaflöden och bankkonton

 

Saferoad Group grundades i Norge 1947. Företaget har sitt huvudkontor i Oslo och är en ledande leverantör av lösningar för trafiksäkerhet och väginfrastruktur med verksamhet i fler än 20 europeiska länder. Med cirka 2.800 anställda runt om i Europa fokuserar Saferoad på att utveckla och tillhandahålla lösningar för att förbättra trafiksäkerheten och därmed minska antalet dödsolyckor.På grund av Analystes enkelhet och användarvänlighet rekommenderar jag lösningen till företag som för närvarande kämpar med kalkylbaserade kassaflödesprognoser.

 

Geir Bakken, chef för kontanthantering, Saferoad

saferoad
Utmaning

Saferoad ville underlätta hanteringen av kassaflöden och bankkonton.

 
Lösning

Med Analyste CashForecast kunde de spara mycket tid och tålamod.

 
 

Med Analyste CashForecast sparar Saferoad mycket tid och tålamod.

 

Saferoad Group grundades i Norge 1947. Företaget har sitt huvudkontor i Oslo och är en ledande leverantör av lösningar för trafiksäkerhet och väginfrastruktur med verksamhet i fler än 20 europeiska länder. Med cirka 2.800 anställda runt om i Europa fokuserar Saferoad på att utveckla och tillhandahålla lösningar för att förbättra trafiksäkerheten och därmed minska antalet dödsolyckor.

Saferoad har använt Analystes CashForecast-modul sedan 2013 för att underlätta hanteringen av företagets kassaflöden och bankkonton. Analystes lösning ersatte en stor mängd kalkylblad och har hjälpt användarna att spara mycket tid och tålamod. Dessutom är molnlösningen tillgänglig oavsett tid och plats, och Saferoads användare har tyckt att den är intuitiv att använda.

På grund av Analystes enkelhet och användarvänlighet rekommenderar Geir Bakken, Safeorads chef för kontanthantering, lösningen till företag som för närvarande kämpar med kalkylbaserade kassaflödesprognoser.