Cargotec

Treasuryn näkökulmasta netting ei enää vie aikaa tai vaadi manuaalista työtä.

 

 

Cargotec on lastinkäsittelyratkaisujen johtava toimittaja, joka työllistää noin 11 000 ihmistä ja toimii yli sadassa maassa. Cargotec on käyttänyt  ratkaisuamme vuodesta 2007,  ja  Netting-moduuli aktivoitiin vuonna 2012.    

Cargotec-Logo-1
Haaste

Cargotec halusi ratkaisun, joka vähentäisi Nettingin manuaalista työtä. 

 
Ratkaisu

Cargotecin ERP-järjestelmästä  (SAP )  saadaan liittymän kautta tuotua sisäiset laskut  Netting-jaksolle, ja Nettingin valmistuttua siihen sisältyneet laskut saadaan siirtoaineiston  avulla täsmäytettyä ERP:ssä maksetuiksi.

 

Emme käytä nykyään juuri ollenkaan aikaa  Nettingiin.

Mikko Myyrä
Director Treasury at Cargotec

 

Käyttäjäystävälliset raportit

 

Cargotec on lastinkäsittelyratkaisujen johtava toimittaja, joka työllistää noin 11 000 ihmistä ja toimii yli sadassa maassa. Cargotec on käyttänyt ratkaisuamme vuodesta 2007,  ja  Netting-moduuli aktivoitiin vuonna 2012.   

Treasuryn  näkökulmasta  Netting  ei enää vie aikaa tai vaadi manuaalista työtä. Raportit ovat käyttäjäystävällisiä ja  Treasuryn  maksut ovat automaattisesti  lähetettävissä pankkeihin  TMS:n  kautta.  On todella helppo tarkistaa lukujen olevan kunnossa.

Mikko Myyrä, Director, Treasury, Cargotec

Suurin osa Nettingin  käyttäjistä on tytäryhtiöiden edustajia, jotka raportoivat sisäiset laskunsa Netting-jaksolle, tarkastelevat vastapuolensa vaatimuksia ja  vievät  Netting-tuloksen kirjanpitoonsa.  Yleisen käyttäjäystävällisyyden lisäksi  Cargotecin tytäryhtiöt arvostavat erityisesti tiedostopohjaisen tiedonsiirron joustavuutta.  Cargotecin ERP-järjestelmästä  (SAP)  saadaan liittymän kautta tuotua sisäiset laskut  Netting-jaksolle, ja Nettingin valmistuttua siihen sisältyneet laskut saadaan siirtoaineiston  avulla täsmäytettyä ERP:ssä maksetuiksi. Netting on auttanut Cargotecia  minimoimaa n sisäisten laskujen  Nettingiin  kuluvan työmäärän sekä  tytäryhtiöissä  että  Treasuryssa.   

Emme käytä nykyään juuri ollenkaan aikaa Nettingiin.

Mikko Myyrä