Archcroma

Vuonna 2014 yritys hyvästeli laskentataulukot lopullisesti ja otti käyttöön CashForecast-moduulin.

 

 

 

 

Archroman pääkonttori sijaitsee Sveitsin Reinachissa, josta johdetaan väri- ja erikoiskemikaaliliiketoimintaa maailmanlaajuisesti. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se työllistää 3000 henkilöä yli 35 maassa ja 24 tuotantolaitoksella. Archroma nojaa asiakaslähtöisten väriratkaisujen toimittamisessa innovointiin, maailmanluokan laatustandardeihin ja korkeatasoiseen palveluun kustannustehokkaalla ja kestävällä tavalla.

archoma logo
Haaste

Archroma käytti Excelin laskentataulukoita kassavirtojen seuraamiseen ja hallintaan. Laskentataulukoiden viikoittainen koonti oli erittäin hankalaa ja se vaati kohtuuttomasti aikaa.

 
Ratkaisu

Vuonna 2014 yritys hyvästeli laskentataulukot lopullisesti ja otti käyttöön CashForecast-moduulin. Bas Coolen, Archroman Head of Treasury kuvaa ratkaisuun siirtymistä kivuttomaksi, sillä esimerkiksi ratkaisun liittymärajapinta on niin helppokäyttöinen ettei tilisaldo- ja ennustetietojen siirtoon muista järjestelmistä vaadittu lainkaan IT-osaston tukea.

 

Archroman Treasury-tiimi suosittelee ratkaisua erityisesesti pienille ja keskisuurille monikansallisille konserneille. Se on helppo, kattava ja kustannustehokas kassanhallinan työkalu.

Bas Coolen
Head of Treasury, Archcroma

 

 

Archcroma jätti Excelin ja otti käytöön CahsForecastin


Archroman pääkonttori sijaitsee Sveitsin Reinachissa, josta johdetaan väri- ja erikoiskemikaaliliiketoimintaa maailmanlaajuisesti. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se työllistää 3000 henkilöä yli 35 maassa ja 24 tuotantolaitoksella. Archroma nojaa asiakaslähtöisten väriratkaisujen toimittamisessa innovointiin, maailmanluokan laatustandardeihin ja korkeatasoiseen palveluun kustannustehokkaalla ja kestävällä tavalla.

Archroma käytti Excelin laskentataulukoita kassavirtojen seuraamiseen ja hallintaan. Laskentataulukoiden viikoittainen koonti oli erittäin hankalaa ja se vaati kohtuuttomasti aikaa. Vuonna 2014 yritys hyvästeli laskentataulukot lopullisesti ja otti käyttöön CashForecast-moduulin. Bas Coolen, Archroman Head of Treasury kuvaa ratkaisuun siirtymistä kivuttomaksi, sillä esimerkiksi ratkaisun liittymärajapinta on niin helppokäyttöinen ettei tilisaldo- ja ennustetietojen siirtoon muista järjestelmistä vaadittu lainkaan IT-osaston tukea.

Archroman kokemuksen mukaan ratkaisu on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja on myös Treasuryn ulkopuoliselle henkilöstölle helppokäyttöinen. Eri näkymien välillä siirtyminen on saumatonta ja tietoja voi tarkastella esimerkiksi konsernin, liiketoiminta-alueen tai tytäryhtiön näkökulmasta aikajaksoittain tai vaikkapa valuuttakohtaisesti.

Yllä mainituista syistä Archroman Treasury-tiimi suosittelee ratkaisua erityisesesti pienille ja keskisuurille monikansallisille konserneille. Se on helppo, kattava ja kustannustehokas kassanhallinan työkalu.

Bas Coolen, Head of Treasury, Archcroma